Otse põhisisu juurde

Muinasjutupäev Täpikeste rühmas

Kes sattus emakeelepäeval Täpikeste rühma, võis seal näha liikumas Punamütsikesi, hunti ja jahimehi. Läbi Punamütsikese muinasjutu liikudes avastasid täpikesed endal erinevaid meeli, maitstes Punamütsikese korvi sisu, kasutasid mitmeid  liikumisvahendeid, et jõuda vanaema juurde, kuid tee sinna oli pikk ning viis läbi paksu metsa, kus laulsid linnukesed, krooksusid konnad, prääksusid pardid, ulgusid hundid, sadas vihma ning lõi välku. Ja nagu muinasjutt ette nägi, kohtusid lapsed metsas hundiga, kes ei tahtnudki kedagi ära süüa, vaid kutsus enda koopasse külla. Tunnel  koopasse oli pikk ja käänuline, kuid keegi ei löönud põnnama. Hundi koobas asus looduskaunis paigas ojakese kõrval, mis oli veel kevadiselt jäise veega. Kuna hundi hobideks oli pildistamine ning filmimine, siis õpetas ta lapsi tegema loodusfotosid, mida hiljem sai fotonäitusel vaadata ning iga laps sai jutustada oma foto saamislugu.  Punamütsikese päev lõppes vanaema juures, kus iga laps kattis kodust kaasa võetud tervisliku toiduga piknikuvaiba ning  koos asuti maiustama. Aitäh kõigile vanematele, kes lastele toredad kostüümid muretsesid ning hoolitsesid piknikulaua eest!








































Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.