Otse põhisisu juurde

Täpikeste jalgrattamatk Võõpstesse

20. mail toimus Täpikeste peredele  jalgrattamatk.  Imeilusa päikesepaistelise ning sooja ilma paistel alustas suur matkaseltskond oma sõitu. Seekord oli suund võetud Võõpstesse Kaara tallu, kus elab Jakob Jaani pere.  Jalgrattamatkas ettevalmistusi hakkasime tegema varakult, kes harjutas sõitu suuremal rattal, kes ostis suurema sõiduriista, kes õppis tasakaalu ning kõigi lastega tuletasime meelde jalgrattaga sõitmise põhitõed ning kontrollisime üle turvavarustuse. Kuna meie seltskonnas oli ka neid lapsi, kes veel rattaga sõita ei osanud, siis need istusid  rõõmsalt kilgates emmede taga  jalgrattatoolis. Hoolimata pikast teekonnast, 8 km, kulges meie teekond väga kiiresti. Kiiremad sõitsid natuke üle poole tunni ning pisemate ratastega sõitjad matkasid natuke kauem. Kaara talus ootas meid lahke pererahvas pooleldi kaetud lauaga, mille me katsime kaasavõetud piknikutoiduga.
Aitäh kõigile osalejatele ning Jakob Jaani emale ja isale lahke vastuvõtu eest! Järgmisel aastal lubas meid enda juurde kutsuda Mattiase pere!








































Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.