Otse põhisisu juurde

Täpikesed Syngentas

24. aprillil oli täpikestel tore võimalus külastada Rasmuse isa töökohta. Et enamus parkimisplatsist oli enda alla võtnud erinevad suured traktorid ja seadmed, mis traktori külge kinnitatakse, siis alustasime traktorite uudistamisega. Oh seda rõõmu, kui kõik lapsed said traktorirooli ronida ning hiljem veel traktoriga ühe ringi ümber  hoone sõita.  Kuigi uued traktorid olid ilusad, läikivad ja hiiglaslikud, pakkus lastele palju elevust ka see, kui sai ronida vana ja üsna kulunud välimusega traktori rooli, mida tuli käivitada vändast. Traktorite haiglas ehk remonditöökojas said lapsed selgeks, et igal pool peab olema kord, muidu ei leia töömees vajalikke vahendeid üles ning kui traktor põllu peal katki läheb, siis on olemas selline buss, kus on peal kõik remondiks vajaminevad tööriistad.  Laoruumis nägime kõrgeid riiuleid, kus oli väga palju traktorite varuosasid. 
Kui masinad üle vaadatud, ootas meid koosolekuruum, mis oli kenasti koosolekuks ette valmistatud, laual märkmikud ja pliiatsid igale lapsele, et saaks märkmeid teha, suupisted ja jook. Koosoleku teemaks oli taimekaitsevahendi, mida Rasmuse isa meile tutvustas. Vaatasime pilte umbrohtudest, haigetest taimedest ning saime teada, et taimekaitsevahendid on väga mürgised ning nendega töötades peab end kaitsma kaitseriietusega. 
Suur aitäh Rasmuse isale, kes meid külla kutsus ning meile vahva päeva  organiseeris!
















































Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.
  Esimene trimester sellest õppeaastast on läbitud. Kõik õpilased said täna kätte oma töö tulemuse ehk tunnistuse. Palju õnne kõigile tublidele õpilastele ja palju õpihimu ja tegutsemisrõõmu järgmiseks trimestriks.