Otse põhisisu juurde

Võõrkeelte nädal

Sõbrapäevaga samale nädalale sattus ka võõrkeelte nädal. Lapsed panid oma teadmised ja oskused proovile nii individuaalsetel kui ka meeskondlikel aladel. Nädala alguses jaotati õpilased meeskondadesse. Oma meeskonnaga osaleti neljal alal - puzzle kokkupanek, lippude ja keelte ära tundmine ning lausetest arusaamine eestikeelse kõnesüntesaatori abil. Individuaalselt pidi lahendama olümpiaadi ning trükkima võõrkeelset teksti nii kiiresti kui näpud jaksasid.
Tegemist oli väga põneva ja toreda nädalaga kõigi jaoks.
Igas klassis said parimad auhinna ja diplomi.

PARIM KIIRKIRJUTAJA
2.kl Ceitlyn-Riin Haljaste
3.kl Samuel Nuija
4.kl Markus Boisen ja Lilian Vigel
5.kl Cristofer Käiro
6.kl Hardi Ernits

TARKPEA (OLÜMPIAAD)
1.kl Gustav Karu
2.kl Annabel Truss ja Ceitlyn-Riin Haljaste
3.kl Elise Rebeka Käärik
4.kl Kätlin Ivandi
5.kl Desiree Hinto
6.kl Hanna-Liisa Mat (inglise keel) ja Getter Vetemäe (vene keel)

PARIM MEESKOND
Alice
Carmen Sofia
Kreeta
Kenert
Rahely
Kataleya

Õpetajad









Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.