Otse põhisisu juurde

Muinasjutupäev "Kakuke" ning lemmikloomad Täpikeste rühmas

Juba sügisel küsisid vanemad Täpikeste rühma lapsed õpetajate käest, millal tuleb loomanädal, millal me oma neljajalgsed sõbrad saame lasteaeda kaasa võtta.  No ja lõpuks see aeg kätte jõudiski. Kahe nädala jooksul oli lastel võimalus oma lemmikuid lausa terve päev  lasteaias hoida, temaga koos mängida ning sõpradele tutvustada.  Põnevust ja ootusärevust oli palju. Külas käis kaheksa looma:merisead, 3 koera, 2 kassi ning küülik, kes pakkusid lastele palju rõõmu ja uudistamist.
Lemmklooma teema lõpetasime rühmas vahva muinasjutupäeva "Kakukesega".  Eit ja taat küpsetasid ilusa lõhnava kakukese,kes võttis kaasa oma  uued sõbrad ning läksid vanu sõpru Jänest, Hunti, Karu ja Rebast külastama,kes elavad lasteaia lähedal asuvas metsas. Kakuke aitas Jänesel hirmust üle saada, Hundil lihavõttemunad kokku lugeda, Karul koopa seina ära värvida ning Rebasel pagariäris metsast puid tuua, riita panna ning saiakesi küpsetada. 
Aitäh kõigile lapsevanematele vahvate kostüümide eest!

MERISEAD  TUUST JA MUSTIKAS


 TAKS MONA

 MINIKÜÜLIK NÄNNU
 BENNY

 KUTSIKAS MUSTANG

 BRUNO JA NINNUNÄNNU
 NINNUNÄNNU
 KAKUKE JAHTUB AKNALAUAL
 MIS ON JÄNESE AADRESS?

 EI TEA, KUS JÄNES ELAB?
ARGLIK JÄNES
HUNT KUULAB LINNULAULU

LIHAVÕTTEMUNADE OTSIMINE JA  ARVUTUSÜLESANDE LAHENDAMINE
KARULE UUE KOOPASEINA MAALIMINE



 REBASE PAGARIÄRIS SAIAKESTE KÜPSETAMINE

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.