Otse põhisisu juurde

Tartumaa lasteaedade etlemiskonkurss Eesti keele kaunis kõla

23. aprillil oli näha Melliste Algkool-Lasteaia juures sebimist, toiumus Tartumaa lasteaedade VIII etlemiskonkurss "Eesti keele kaunis kõla". Oma oskust eesti keelt kõlama panna oli tulnud 26 mudilast vanuses 5-7 aastat 15st erinevast lasteaiast. Nende luuletuste esitamise oskust aitas lihvida 26 õpetajat/juhendajat. Osalejaid tervitas vallavanem Priit Lomp. Ta julgustas väikeseid esinejaid ja soovis neile edu luuletuste esitamisel. Kohal oli ka Kunksmoor, kes tuli sooviga täiendada enda luuletuste tagavara.
Kõlasid luuletused Eestimaast, kodust, kodutöödest, elust, loomadest... Kõik esinejad pälvisid tugeva aplausi. Iga etleja sai tänukirja, millelt leidis oma esitatud luuletuse.
Laste esinemist oli kuulama kutsutud: Ädu Neemre (Tartu Oskar Lutsu nimeline Linnaraamatukogu), Rut Vaik (Tartu Descartes`Kooli logopeed), Janno Puusepp (näitekirjanik), Anne-Mai Tevahi (vabakutseline näitleja).
Hindamine toimus kahes vanusegrupis: 5-6 aastased ja 6-7 aastased. Meie lasteaeda esindasid Marten ja Arin.
Žürii andis mõlemas vanusegrupis välja eripreemiad ning kuulutas välja võitjad. 6-7 aastaste seast sai 3. koha Arin ja eripreemia teatraalsuse eest Marten. Palju õnne laste juhendajale, Aila Orrinile!
Ürituse sponsorid olid: Tartumaa Omavalitsuste Liit, lapsevanemad Kaupo ja Martin. Heli aitas seada Andri. 
Täname kõiki esinejaid, nende juhendajaid, žüriiliikmeid, sponsoreid ja kõiki neid, kes aitasid kaasa ürituse õnnestumise eest!














Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.