Otse põhisisu juurde

Mudilaskoor XII noorte laulu- ja tantsupeol "Mina jään"

Meie mudilaskoor osales 1.-2.juulil Tallinnas XII noorte laulu- ja tantsupeole "Mina jään". Kiitus meie mudilaskoorile ja õpetaja Mallele. Koori saatsid ja abistasid kahel päeval õpetaja Sirje ja Keissi vanaema. Meiega rõõmustasid ja nautisid laulupeopäeva veel Hanna vanemad, Lisandra ema, Johanna-Janeli vanemad, Liisbeti vanemad, Maria pere, Mariani vanemad. Koori sõidutas Tallinnasse ja tagasi Mäksträveli buss. Rongkäiguks vajalikud lipud ja sildid organiseeris Tallinnasse Ülle Seire. Lippe kandsid rongkäigus vallavanem ja volikogu esimees.
Tuhat tänu kõigile teile abi ja toetuse eest!
Aile Kilgi

 Stardiks valmis, pildil: Sille, Hanna, Lisandra, Johanna-Janeli, Desiree, Hanna-Liisa, Maria, Marian, Getter, Kätlin, Keissi, õpetaja Malle. 

Jõudsime lauluväljakule.

 Südapäeval algasid kooride pikad ja väsitavad proovid. 

Vaatamata külmale ja vihmasele ilmale maitseb laulupeo jäätis ülihästi.

Ööbimine Nõmme Põhikoolis.

Teine päev algas kogunemisega rongkäiguks, meie alustasime Harju tänavalt.


Mudilaskooriga liitusi rongkäiguks vallavanem Timo Reinthal lastega, valla kultuuritöö spetsialist Ülle Seire, direktor Aile Kilgi ja Maria perekond

Mäksa valla sildi ja lipu all laulupeol viimast korda.

Tartumaa on rivistatud. Mäksa vald ja Melliste algkool-lasteaia mudilaskoor on rivistunud koos asutuste siltide ja lippudega.

Oleme valmis astuma rongkäiku. Meie ees Võnnu kool ning meie järel astub rongkäiku Luunja kool-loosi tahtel sattusid naaberkoolid toredasti üksteise järel ritta.

Kõlava tervitushüüdega astume mööda Tallinna tänavaid lauluväljakule.



Lauluväljakul tervitasid meid Tartu vallavanem Aivar Soop, maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Annely Võsaste ja maavanem Reno Laidre

Laulupeo Tartumaa koordinaator Astrid Hallik kiidab rongkäigust tulnuid ja juhatab mudilased sööma.

Puhkus enne algust, lauluväljakule jõuavad viimased koorid.

'
Väike pillilugu enne laulupeo algust.

Koorid ja dirigendid on laulukaare all avamiseks valmis.



Süttis XII noorte laulupeo tuli.

Esimesed laulud lauldud, ootame mudilaskooride etteastet.

Mudilaskoorid laulukaare all.


Erinevaid hetki kahest laulupäevast pildistasid Sirje Jugaste, Aile Kilgi ja Kristel Möller.





Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.