Otse põhisisu juurde

Naljapäeva ja lasteaia sünnipäeva mängupidu

1. aprillil oli kõiki rühmi oodatud nalja- ja lasteaia sünnipäeva mängupeole. Aitäh lapsevanematele, kes  aitasid oma lapsi vahvalt, lõbusalt ning naljakalt kostümeerida!

Väiksesse saali sisenesid kaks klouni, üks vilistades ja teine muidku hüüdis eret, despal! eret despal!Kloun Ohohoo ütles, et viisakas on ikka teretada ja lapsed hüüdsid koos vastu- tere. Ohohoo ajas lastele kärbseid pähe ning aprillitas ja mängis päikesejänkuga. Ahahhaa aga tegi tutvust. Lapsed hüüdsid oma eesnime. Kaks lõbusat klouni , Ahahaa ja Ohohoo, püüdsid aru saada, mis rühmadega tegemist on: DURAKARÜM, DESEKILKHÄP, DESEKIPÄT ja DUKNÄJESEKIÄP Rühmad aga  istusid kiirelt oma kohale, küllap juba algul mõistatasid ära, kuhu rühmal istuda tuleb.

Aga ikkagi klounid ei teadnud, mis peole nad sattunud on, rühmadel tuli ära arvata  sõnad: sünnipäev ja naljapäev, mis olid samuti taguridi kirjutatud. Ohohoo uuris laste käest kui vanaks meie lasteaed sai ja mis on lasteaia nimi....24 aastat ja nimeks - Oravake! Palju õnne Oravake!

Ahahaa asus  kärmelt lauda katma, mille peale Ohohoo ütles, et segi nagu puder ja kapsad. Laps, kes täpilise palli kinni püüdis, aitas laua õigesti ära katta. Laud kaetud, oli vaja hakata tuba kaunistama. Iga rühm sai oma õhupalle puhuda ning need  kinnitati kaunistamiseks seinale.


















Ohohoo  lasi rühmadel värvilisi lipsikuid tõmmata ning nüüd oli laste kingituse - naljapala kord. Mürakarud kinkisid tantsuloo... Täpikesed vedasid ninapidi ja ütlesid, et neil ei olegi naljapala - kingitust,  siis aga näitasid video- kingitust, kus kõik rühmalapsed ükshaaval kingikarbist välja tulid. Pähklikestel oli anekdoot, luuletus ja laul Krokodillist ja Kongo jõest, Päikesejänkud tõid laululoo: pea-õlad.põlved-varbad. Küll oli tore!

 Kingid üle vaadatud, oli aeg maiustada ja sünnipäeva ning naljapidu jätkus lustaka diskoga. enne lõpetamist sai iga osaleja  tunnuskirja. Ja lõpuks tehti veel ühispilt ka.Oli vahva, lõbus ning nalja täis hommik.

Klounid: Ahahaa ja Ohohoo

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Tartumaa haridustöötajate pidulik tänuüritus

 Melliste Koolil on taas põhjust rõõmu ja uhkust tunda. Täna tunnustati Tartu Ülikooli aulas meie õpetajaid ja nende tegemisi. Tartumaa aasta klassiõpetaja laureaat Pille Saan Tartumaa aasta haridustegu 2023  " Kolme kooli ESFi Klass+ ühisprojekt  ”Nutikas digipööre” , Luunja Keskkool, Melliste Kool ja  Friedebert Tuglase nimeline Ahja Kool" Ühisprojekti juhtisid Tea Hermann ja Meeri Sellik. Koordinaatoriteks koolides olid Annika Apuhtin, Britta Sims, Eliise Joonas ja Rainer Lanemann.

Meie kummardus!

Sõbrapäev meie koolis!

 Sel aastal oli meil sõbrapäev jaotatud kaheks. Hommiku poolikul toimus meie koolis valla kolme kooli ühisüritus, kus 1.- 4.kl õpilased tantsisid diskol . Suurematele klassidele korraldas sõbrapäeva tegevused 6. klass. Hommikul jagasid nad kõigile õpilastele ja koolipersonalile südamekleepsud, mis olid nummerdatud. Vahetundides said kõik otsida sama numbriga paarilist, kellega fotonurgas pilti teha. Pildid jäädvustas õpilasesinduse asepresident Johanna-Janeli, teda abistas Lilian, kes on samuti õpilasesinduse liige. Pildid leiad 👉  https://drive.google.com/drive/folders/1mLw3v-7Tcv_vS5opni8twmVDVe9nf9R_?usp=sharing   6. klass valmistas kõigile õpilastele sõbrapäevakaardid ja see, kes ei leidnud üles oma paarilist, sai pildi teha koos 6. klassi õpilastega. 5. tunni ajal toimus 5.-9. klassi õpilastele sõbrapäeva disko. Diskori puldis olid Rasmus, Kaspar ja Cristofer. Suur aitäh, 6.klassi juhatajale Tiinale ja kõigile teistele abilistele.